Onze impact

Wij helpen onze klanten om toekomstbestendig hun capaciteitsprobleem op te lossen. Tegelijkertijd activeren wij de ondernemersmentaliteit om de groei en ontwikkeling van de organisatie mogelijk te maken.

Met onze bewezen selectiemethode maken wij inzichtelijk welke kandidaten beschikken over de ondernemersmentaliteit. Wij selecteren op 7 vaardigheden die nodig zijn om ‘het vuur’ voor groei en ontwikkeling van je organisatie aan te wakkeren.

Onze visie

Ondernemersmentaliteit is aanstekelijk. Net zoals enthousiasme!

Wij geloven dat medewerkers met de ondernemersmentaliteit het vermogen hebben om verandering en onzekerheid te zien als een middel om kansen te creëren voor groei en innovatie.

Uit onderzoeken en ervaring blijkt dat mentaliteit, net zoals enthousiasme, aanstekelijk is. Je hebt slechts een derde van je medewerkers nodig die zich vrij voelen om ondernemend gedrag te laten zien en de rest volgt vanzelf.

Kansen creëren in een continu veranderende omgeving

Activeer de ondernemersmentaliteit binnen je bedrijf op kleine schaal en begin met het creëren van een omgeving waarin medewerkers de ruimte voelen om ondernemerschap te tonen.

Stel je voor dat jouw bedrijf de plek is waar jouw medewerkers verandering en onzekerheid omarmen en dit zien als kans om te groeien. Hoe zien jouw groei- en ontwikkelingsscenario's er dan uit? En welke nieuwe kansen worden er dan gecreëerd?

Mindset en
vaardigheden

De toekomst van het bedrijf hangt af van hoe jouw medewerkers zich gedragen en reageren op een steeds veranderende omgeving.

Bij onze klanten zien we dat het hebben van de juiste mindset en het ontwikkelen van de relevante vaardigheden dé manier is om voorop te blijven lopen.

Phone icon Meer weten en kennis maken?

Quru Minds in beeld

Quincy

Co-Founder

Tessa

Recruitment Consultant

Oorspronkelijk gestart in recruitment, om vervolgens carrière te maken in de makelaardij, en sinds 2022 weer terug als Recruitment Consultant en adviseur voor diverse MKB+ bedrijven

Eline

Talent Sourcer

Maxim

Talent Sourcer

Rosa

Talent Data Scientist

Rutger

Co-Owner & Business Coach

Nicole

Interim Recruiter

Ik creëer groeikansen voor
anderen. En voor mezelf

Quru Minds Collega

Kom je langs? Of liever online

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in De Koepel Haarlem! Of maak een afspraak zodat we je uit kunnen nodigen voor een online kennismaking!

Afspraak maken
Call to action image